Over mij

Mijn naam is Saskia 52 jaar geleden geboren in Amsterdam en nu woonachtig in Blokker.

Ik kom uit een Amsterdams hardwerkend arbeidersgezin. Mijn grootouders komen uit Brabant en de Amsterdamse Jordaan. Naast hard werken was samen zijn, muziek, familie, dansen, sporten, ontspannen, lekker eten, maar vooral genieten heel belangrijk. Op jonge leeftijd ben ik getrouwd en hebben we een sprankelende dochter gekregen.

Toen ik in 2007 in een lastige periode in mijn leven verkeerde, o.a. door de chronische ziekte Haschimoto, waarbij stress een van de oorzaken is, moest ik mijn leefstijl gaan aanpassen om mijn energie en levensvreugde terug te krijgen. Ik ging op zoek naar rust en ontspanning. Mijn leven bestond nog uit hardlopen, meditatie, yoga, wandelen, gezond eten en voldoende slaap, om te herstellen en weer fit te worden.

Omdat het commerciele werk, niet meer bij mij paste, besloot ik mezelf om te scholen. Vaste werktijden, werkdruk, stress, lange autoritten naar het werk, waren geen optie meer. Ik wilde mensen gaan helpen met de juiste ontspanning. 

En zo begon ik aan de opleiding Ontspanningsmassage. Daarna volgde ik nog veel cursussen, opleidingen en werkte ik bij een Wellness bedrijf om kennis op te doen.

2012 startte ik vol trots mijn "Holistische Massage Praktijk Saskia4Relaxing".

Holistisch staat voor kijken naar het geheel. Niet alleen naar de kwaal en het bestrijden van symptomen, maar naar alle facetten van een mens. Zoals fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Inmiddels ben ik Wellness therapeut, coach, Relaxing walk trainer, Haschimoto ervaringsdeskundige, heb ik een webshop, en werk ik voor particulieren en bedrijven.

Wat mijn belangrijkste punten zijn? Rust, de persoonlijke aandacht, luisteren, kleinschalligheid, stilte, de juiste ontspanning, en het gebruik van natuurlijke materialen.

© 2012 - 2023 Saskia4Relaxing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel