Massage op het werk

Massage op het werk of bij je thuis betaald door de werkgever!                                                      

Budget pakket

Standaard pakketPremium pakket

16 minuten € 15 

Minimale afname 

16 stoelmassages

20 minuten € 18 

Minimale afname

12 stoelmassages

30 minuten € 28 

Minimale afname

8 stoelmassages

Voorrijkosten €0,30 

Voorrijkosten 0,30

Voorrijkosten 0,30

*) Binnen de gemeente Hoorn worden geen voorrijkosten gerekend.                 

Massage tijdens je werkdag levert een belangrijke bijdrage aan de productiviteit en werkbeleving van de werknemers. Met een goed vitaliteitsbeleid blijven de medewerkers en je bedrijf gezond. Massage tijdens je werkdag doet wonderen en investeren in gezondheid en vitaliteit wordt door de overheid gestimuleerd. Daarom is het fiscaal aftrekbaar.

Fiscaal voordeel
Saskia4Relaxing biedt niet alleen massages op de werkplek aan, maar koppelt deze aan advies over een verantwoorde werkhouding, voeding en beweging. Zo weet u zeker dat uw medewerkers vitaal en gemotiveerd zijn en blijven. Investeren in massage tijdens je werkdag is overigens niet alleen goed voor de gezondheid van uw medewerkers en uw bedrijf; het is ook fiscaal aantrekkelijk. De belastingdienst komt u in de kosten tegemoet. Stoelmassage is een door de overheid erkende ARBO voorziening. 

Gezonde medewerkers zijn gemotiveerde medewerkers 
Medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter en hun ziekteverzuim is laag. Met uitgebalanceerd gezondheidsmanagement houdt u uw medewerkers en uw bedrijf gezond. Massage vormt een wezenlijk onderdeel van dat gezondheidsmanagement en levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid, productiviteit, werkbeleving en vitaliteit van uw werknemers.

Terugdringen ziekteverzuim
Massage op het werk is een uiterst doeltreffende manier om ziekteverzuim terug te dringen. Zo zorgt massage voor rust en ontspanningen, bestrijdt het RSI gerelateerde klachten. Bovendien werkt massage stimulerend en motiverend.

 

 

© 2012 - 2021 Saskia4Relaxing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel