Menu

Relax etiquette

Wanneer u bij mij massages afneemt, gaat u altijd akkoord met de etiquette. De belangrijkste zijn hieronder opgenomen, zodat het geven en krijgen van de behandeling duidelijk en helder is en prettig tussen u en mij zal verlopen.

 1. Wilt u een afspraak afzeggen of verplaatsen? Niet nagekomen afspraken en afspraken die binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd worden in rekening gebracht.   
 2. Te allen tijde dient de gemasseerde het ondergoed aan te houden.
 3. Bij heren: graag geen boxershort met langere pijpen, want dat bemoeilijkt indien van toepassing diverse massagetechnieken voor de benen.
 4. Er zijn geen erotische massages mogelijk. Dit is dus niet bespreekbaar. 
 5. Voor aanvang van een 1e massagebehandeling volgt altijd eerst een intake-gesprek. Daarom duurt de eerste afspraak altijd wat langer.Daarin beantwoordt u een aantal vragen op het anamneseformulier. De vragen zijn puur en alleen bedoeld om inzage te krijgen in uw algemene gezondheidstoestand en of er sprake is van contra-indicaties. Uiteraard blijven deze gegevens strikt beroepsgeheim en worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. 
 6. U begrijpt dat, indien ik door u niet volledig of verkeerd ben ingelicht, u mij niet aansprakelijk kan stellen voor de resultaten of mogelijke gevolgen tijdens of na een massagebehandeling.
  Van mijn kant ben ik u zo goed mogelijk van dienst voor uw gezondheid en veiligheid. Daarom verwijs ik u naar uw huisarts als er twijfel is. Datzelfde kan gelden bij bepaald medicijngebruik of als u reeds onder behandeling bij een medisch persoon bent. Overleg desgevraagd eerst met uw behandeld arts of therapeut.
 7. Voor blessures verwijs ik u naar de huisarts, fysiotherapeut of sportmasseur.
 8. Alleen contante betalingen of cadeaubonnen.
 9. Indien de betaling plaatsvindt via een cadeaubon, is deze niet in te wisselen voor contant geld. Daarnaast is er ook geen teruggave wanneer u minder dan de cadeaubonwaarde aan massages of andere diensten afneemt.

Op afspraak

        Openingstijden
maandag t/m donderdag
     09:00 - 22:00 uur

Gastenboek

 • 06-06-2017 - Ik ben klant van Saskia meer dan jaar, het is...  lees meer
 • 23-09-2015 - Wij willen vertellen dat we zo leuke dag hadden bij...  lees meer
 • 12-05-2015 - Saskia is bereid om mee te denken over een behandelplan...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2019 Saskia4Relaxing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel